Kommer Norges nye popstjerne fra Gudbrandsdalen? Synne Vo er en 22 år gammel artist og låtskriver fra Lesja øverst i dalføret. Med sin sjarmerende dialekt formidler hun hverdagslige tekster i et organisk og fengende lydbilde. Et friskt pust på den norske popmusikk-scenen og en artist vi kommer til å høre mye fra i fremtiden.

Synne deler historier fra et ungpike-liv. Her blir relaterbare opplevelser og tanker vel formulert med stødig penn før de videre blir til catchy popmusikk. I dette universet treffer man sekstenåringen som er fjortisfull på pappas gin, man kan kjenne med på lengselen etter hjemplassen sin og det stedet man forelsket seg for første gang, eller man høre historien om en natt i en park på St. Hanshaugen som var for god til å være sann.

Selv har Synne rukket å flytte fra hjembygda si og til storbyen (og så tilbake igjen), før hun det siste året har gjort ferdig studiene i musikkproduksjon på Limpi. Under studiene slapp hun låten «Ikkje tenk på meg» på egenhånd. Denne har ligget hele 21 uker på A-listen til P3.