Namsosfestivalen + Braa Bar

Vorspeil og nachspeil fredag 2. juni og lørdag 3. juni med livemusikk på Braa Bar!

I samarbeid med nyetablerte Braa Bar & Barmat har vi gleden av å tilby tilleggsbilletter for festivalens vors- og nachspiel til alle som har kjøpt festivalpass til årets Namsosfestival!

Det er kun dere som har festivalpass som får kjøpt denne billetten, pga. begrenset kapasitet, men tilbudet gjelder uansett hvilken type festivalpass du har kjøpt.

Fredag 2. juni åpner Braa Bar kl. 15:00, og lørdag 3. juni kl. 14:00. Det vil være åpent helt frem til kl. 02:00 begge dager, og området stenges fra første artist går på scenen under Namsosfestivalen til siste artist er godt i gang.

Tidsplan Fredag:
Vors — Quiz med quizmaster Anja fra 16:00 – 18:00
Nach — BEIST på scenenetter festivalen stenger

Tidsplan Lørdag:
Vors — Vegard Brøndbo på scenen
Nach — Avbrekk avslutter med festmusikk fra Hellbillies og D.D.E. til internasjonale slagere

Det vil settes opp festivaltelt og uteområde i gaten utenfor Braa Bar med livemusikk både før og etter festivalprogrammet, med mulighet for å kjøpe noe godt å spise og selvsagt også drikke. Aldersgrense er 18 år i telt og uteområde, og 20 år inne på Braa Bar.

Du finner festivalpass og Braa Bar-biletten her.

Tilleggsbillettene må løses inn mot egne Braa Bar-armbånd samtidig som du løser inn festivalpasset mot armbånd på festivalkontoret som er åpent på Namsos Samfunnshus fra og med mandag 29. mai kl. 16:00 og ut uken.

Du kan ikke løse inn mer enn ett Braa Bar-armbånd per festivalpass du har kjøpt, så ikke kjøp flere Braa Bar-billetter enn antallet pass du har.