Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Fornying av festivalpass

Namsosfestivalen avlyses i 2020. Den uavklarte situasjonen rundt coronaviruset gjør at vi, med bakgrunn i myndighetenes anbefalinger og FHI's prognoser, ser oss nødt til å avlyse det som skulle ha blitt årets folkefest i Namdalen! Dette er trist både for oss som arrangør, artistene, sponsorene og ikke minst alle dere som har kjøpt festivalpass, men vi lover å komme sterkt tilbake med et minst like bra program i 2021.

Alle som har kjøpt festivalpass får automatisk fornyet dette til neste års festival. Hvis du overfører festivalpasset til neste år kommer du dessuten til å få en invitasjon til et arrangement i NTE Arena i løpet av høsten så snart tilstanden er normalisert. Vi håper så mange som mulig av dere blir med og legger til rette for en heidundrende folkefest på festplassen i 4.–5.juni 2021.

Du behøver ikke foreta deg noe som helst for å få endret billetten til å gjelde neste års festival, dette ordner vi for deg.

Ikke alle har anledning til dette og de som derfor har valgt å benytte seg av muligheten til refusjon innen fristen 15. april kl 23:59 vil få tilbakebetalt beløpet.