Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Fornying av festivalpass

Namsosfestivalen utsettes til 2021. Den uavklarte situasjonen rundt coronaviruset gjør at vi, med bakgrunn i myndighetenes restriksjoner og Folkehelseinstituttets prognoser, ser oss nødt til å utsette det som skulle ha blitt årets folkefest i Namdalen til neste år. Dette er trist både for oss som arrangør, artistene, sponsorene og ikke minst alle dere som har kjøpt festivalpass, men vi lover å komme sterkt tilbake med et minst like bra program i 2021.

Alle som har kjøpt billett får automatisk fornyet denne til neste års festival, og vi håper så mange som mulig av dere blir med og legger til rette for en heidundrende folkefest på festplassen i Namsos 4.–5.juni 2021. Hvis du overfører festivalpasset til neste år kommer du til å få en invitasjon til et arrangement i NTE Arena i løpet av høsten så snart tilstanden er normalisert

Du behøver ikke foreta deg noe som helst for å få endret billetten til å gjelde neste års festival, dette ordner vi for deg.

Ikke alle har anledning til dette og de som derfor har valgt å benytte seg av muligheten til refusjon innen fristen 15. april kl 23:59 vil få tilbakebetalt beløpet.