Uten våre samarbeidspartnere og en særdeles positiv holdning fra Namsos kommune hadde det aldri vært mulig å arrangere en festival på dette nivået i Namsos

Bård Hansen & Bård Jørgen Iversen

Vår gnistrende hovedsamarbeidspartner NTE er Trøndelags ledende aktør innen produksjon, distribusjon og salg av grønn og fornybar strøm. Etter snart 100 år i bransjen er de også et av Norges største energiverk. NTE kan friste med verdens raskeste internett teknologi via fiber og TV-portalen Altibox. De tilbyr også elektrikertjenester over hele Trøndelag. Selskapet eies av 23 kommuner i den nordre delen av Trøndelag og har sitt hovedkontor i Steinkjer.

Besøk nte.no

Vår hovedsamarbeidspartner Grong Sparebank tar drømmene dine på alvor og strekker seg i tillegg langt for å utgjøre en forskjell. Fra Inderøy i sør til Korgfjellet i nord bidrar de til å skape vekst og utvikling lokalt, både i næringsliv og kulturliv. Med hovedkontor i Grong og filialer i Namsos, Steinkjer, Lierne, Snåsa, Rørvik og Mosjøen er sjansen stor for at mange av festivaldeltakerne har stiftet bekjentskap med en av bankens trivelige rådgivere.

Besøk grong-sparebank.no